Πρωταθλήτρια Δανίας για 10η φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Κοπεγχάγη, ενώ παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ της νέας περιόδου. Το εκτός έδρας 0-0 με τη Μπρόντμπι ήταν αρκετό στην ομάδα της πρωτεύουσας για να «σφραγίσει» τον τίτλο, καθώς με το βαθμό που απέσπασε έφτασε τους 64, δέκα περισσότερους από τη Νόρτζελαντ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σίλκεμποργκ, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για τη λήξη της περιόδου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας για την 32η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Σα να μην έφτανε που οι παρεμβάσεις του VAR είναι πάνω από το μέσο όρο της UEFA οι διαιτητές περιμένουν την τεχνολογία να υποδείξει αποφάσεις σε κρίσιμες φάσεις επειδή φοβούνται