Ανέβασε τους ρυθμούς ο Μίτσελ, εν όψει ΠΑΟΚ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ ανέβασε τους ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ έριξε μεγάλος βάρος στην τακτική, στο επιθετικό παιχνίδι και στα σουτ. Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός προγράμματος έμεινε ο Άριελ Ιμπαγάσα, που ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ ανέβασε τους ρυθμούς στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ έριξε μεγάλος βάρος στην τακτική, στο επιθετικό παιχνίδι και στα σουτ. Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός προγράμματος έμεινε ο Άριελ Ιμπαγάσα, που ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.
Κατά τα άλλα, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν στην διάθεση τού Ισπανού τεχνικού. Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη επέστρεψαν και οι τελευταίοι διεθνείς που είχαν πάρει άδεια για να αγωνιστούν με Εθνικές ομάδες των χωρών τους.
Ιδιαίτερο βάρος έριξε ο Μίτσελ στην τακτική μέσω διτέρματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου. Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε πολύ στην αμυντική και επιθετική στρατηγική, προκειμένου το παιχνίδι της ομάδας να γίνει πιο γρήγορο και επιθετικό, δίχως να παραμελούν οι παίκτες τα ανασταλτικά καθήκοντά τους.
Νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με πολλή ένταση στα τελειώματα των φάσεων, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και δυνατά σουτ, ή σέντρες και παράλληλες μπαλιές από τα πλάγια.
Την ίδια ώρα στο άλλο μισό του γηπέδου οι αμυντικογενείς παίκτες έκαναν παρόμοια άσκηση, δουλεύοντας όμως την αναχαίτιση των επιθέσεων του αντιπάλου.
Στο ενδιάμεσο, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, οι Πειραιώτες έκαναν ασκήσεις κατοχής και ελέγχου της μπάλας, δουλεύοντας παράλληλα την πίεση προς τον αντίπαλο, θέλοντας να τον αναγκάσουν να κάνει το λάθος.
Με την πρώτη ομάδα γυμνάστηκε και ο νεαρός επιθετικός από την Κ-20, Νίκος Ιωαννίδης. Το προπονητικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί την Παρασκευή με μία πρωινή προπόνηση (10:30), στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ενημέρωση ως φαστ φουντ – Το TikTok έγινε το κορυφαίο social για ειδήσεις μεταξύ νέων
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Πολιτική θύελλα μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για διεθνείς οργανισμούς – «Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα;»
- Πενήντα χρόνια χωρίς τη Χάνα Άρεντ: Οι «Απαρχές του ολοκληρωτισμού» παραμένουν πιο επίκαιρες από ποτέ
- Μεγάλη αλλαγή στον κανονισμό του οφσάιντ προανήγγειλε ο Ινφαντίνο – Πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο
- Αναβολή της δίκης του Ivan Greko – Τι ζήτησε το δικαστήριο
- «Ο Γιαμάλ είναι ο παίκτης του μέλλοντος»
- «Προπύργιο της Αριστεράς» – Ο Τραμπ διαλύει ένα από τα σημαντικότερα κλιματικά εργαστήρια του κόσμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442