Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Προληπτικά χωρίς τον Άντιτς η προπόνηση του Ολυμπιακού
Χωρίς τον Πέρο Άντιτς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού, η πρώτη εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (29/3) με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη.
Χωρίς τον Πέρο Άντιτς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η προπόνηση του Ολυμπιακού, η πρώτη εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (29/3) με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη. Ο σέντερ από την πΓΔΜ δέχτηκε γονατιά χθες στον τετρακέφαλο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, παρουσίασε αιμάτωμα και έμεινε εκτός παρκέ σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος.
Το πρωί ο Άντιτς υποβλήθηκε σε υπέρηχο και ευτυχώς για τους «ερυθρόλευκους», που έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών φέτος, δεν έχει υποστεί θλάση. Εκτός απροόπτου, ο Άντιτς θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη και θα αγωνιστεί στην κρίσιμη αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, για τη 13η αγωνιστική της φάσης των «16».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.