Προληπτικά χωρίς τον Άντιτς η προπόνηση του Ολυμπιακού
Χωρίς τον Πέρο Άντιτς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού, η πρώτη εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (29/3) με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη.
Χωρίς τον Πέρο Άντιτς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η προπόνηση του Ολυμπιακού, η πρώτη εν όψει του αγώνα της Παρασκευής (29/3) με τη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη. Ο σέντερ από την πΓΔΜ δέχτηκε γονατιά χθες στον τετρακέφαλο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, παρουσίασε αιμάτωμα και έμεινε εκτός παρκέ σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος.
Το πρωί ο Άντιτς υποβλήθηκε σε υπέρηχο και ευτυχώς για τους «ερυθρόλευκους», που έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών φέτος, δεν έχει υποστεί θλάση. Εκτός απροόπτου, ο Άντιτς θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη και θα αγωνιστεί στην κρίσιμη αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, για τη 13η αγωνιστική της φάσης των «16».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας