Η Ιρλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Βόρειας Ιρλανδίας με τη Ρωσία, που είχε μετατεθεί για σήμερα και η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι επρόκειτο να διεξαχθεί χθες, αλλά αναβλήθηκε για σήμερα, λόγω κακών καιρικών. Σήμερα ο διαιτητής και οι βοηθοί του επιθεώρησαν τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος έχει καλυφθεί από πάγο, λόγω του χιονιού, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν την αναβολή της συνάντησης. Μετά την εξέλιξη αυτή, η ιρλανική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει συνάντηση με αυτή της Ρωσίας, προκειμένου να συμφωνήσουν σε μια -κατάλληλη για τις δύο ομάδες- νέα ημερομηνία διεξαγωγής.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπορεύεται στην «μάχη» για τις περισσότερες ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια ενόψει All Star Game. Επιπλέον είναι δεύτερος σε όλο το ΝΒΑ.
Το ρεπορτάζ που θέλει την αγγλική ομάδα να πληρώνει 200 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Άγγλο άσο, προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση της «βασίλισσας» της Ευρώπης
Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έδωσε ο Ανδρέας Τετέι στο κανάλι του Τριφυλλιού στο YouTube και τόνισε πως είναι έτοιμος για όλα.