Ετοιμάζει ανανέωση στον Φιγκερόα ο Παναθηναϊκός
Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έχει κερδίσει με την συμπεριφορά του τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι σκέφτονται να ανανεώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους με τον Αργεντινό επιθετικό. Ο φορ των Πρασίνων «μπήκε» στη μάχη νωρίτερα από ότι περίμεναν στην ομάδα και ήταν ο κορυφαίος του Τριφυλλιού στο ματς με την Κέρκυρα, όπου σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και χάρισε τη νίκη.
Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έχει κερδίσει με την συμπεριφορά του τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι σκέφτονται να ανανεώσουν πρόωρα τη συνεργασία τους με τον Αργεντινό επιθετικό. Ο φορ των Πρασίνων «μπήκε» στη μάχη νωρίτερα από ότι περίμεναν στην ομάδα και ήταν ο κορυφαίος του Τριφυλλιού στο ματς με την Κέρκυρα, όπου σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και χάρισε τη νίκη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», λοιπόν, η διοίκηση των Πρασίνων θα ξεκινήσει συζητήσεις για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντίνου.
Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, και το οικονομικό σκέλος δεν αναμένεται να είναι πρόβλημα στην παραμονή του Αργεντινού.
Ο ίδιος, σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Κέρκυρα δεν έκρυψε την χαρά του για το τέρμα που σημείωσε στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το γκολ: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό το πρώτο γκολ που πέτυχα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος κυρίως επειδή βοήθησα την ομάδα να πάρει μια σημαντική νίκη. Το περίμενα πολύ καιρό αυτό. Μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που είχα ήθελα να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση, αλλά και τα γκολ. Η αλήθεια είναι πως να το πετύχω αυτό μέσα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας είναι κάτι που πολύ ωραίο».
Για τον πανηγυρισμό: «Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα που ένιωσα εκείνη τη στιγμή, γιατί όπως σας είπα έμεινα πολλούς μήνες έξω από τα γήπεδα λόγω του τραυματισμού μου. Και όταν επιστρέφεις σιγά σιγά δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είσαι, πότε θα είσαι απόλυτα έτοιμος και πως θα ανταποκριθείς. Ήθελα να τα πάω καλά και όταν με φώναξε στο ημίχρονο ο προπονητής για να με βάλει, ήρθε η ευκαιρία που έψαχνα. Όλα πήγαν καλά».
Για το πως νιώθει στον Παναθηναϊκό: «Πολύ καλά! Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από όσο φανταζόμουν. Με δέχθηκε εκπληκτικά ο κόσμος, αλλά και όλοι στην ομάδα. Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και νιώθω χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό».
Για το στόχο της Ευρώπης: «Αυτή τη στιγμή παλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να μείνουμε στην πρώτη πεντάδα και να κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ προκειμένου να πετύχουμε τον σημαντικό στόχο για τον Παναθηναϊκό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Εξαιρετικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/3): Δράση με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442