Την Κυριακή τα ξαναλένε για την κούπα
Μόλις επτά ημέρες έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για να ξαναπαίξουν αντίπαλοι. Αυτή τη φορά με φόντο τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας μπάσκετ. Την Κυριακή στο Ελληνικό (18:30) οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ΣΕΦ, ενώ οι «πράσινοι» θα ψάξουν τη ρεβάνς και σίγουρα ένα καλύτερο πρόσωπο, χωρίς σκαπανευάσματα και με περισσότερες βοήθειες από όλους τους παίκτες τους.
Μόλις επτά ημέρες έχουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για να ξαναπαίξουν αντίπαλοι. Αυτή τη φορά με φόντο τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας μπάσκετ.
Την Κυριακή στο Ελληνικό (18:30) οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ΣΕΦ, ενώ οι «πράσινοι» θα ψάξουν τη ρεβάνς και σίγουρα ένα καλύτερο πρόσωπο, χωρίς σκαπανευάσματα και με περισσότερες βοήθειες από όλους τους παίκτες τους.
Προλαβαίνει άραγε να αλλάξει κάτι μέσα σε αυτές τις ημέρες; Σίγουρα, καθώς οι ισορροπίες είναι λεπτές.
Ο Ολυμπιακός έχει όπως φάνηκε τη Δευτέρα περισσότερες λύσεις από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να εντάξει στο παιχνίδι του τον Καπόνο, τον Μπράμος, τον Μπανκς, τον Γκιστ και κυρίως να μην είναι τόσο προβλέψιμος.
Βασικός παράγοντας θα είναι και η ψυχλογία. Η ομάδα του Πεδουλάκη που έχασε το πλεονλεκτημα έδρας στην τελική φάση των πλέι οφ της Α1 αναζητά την καλή εμφάνιση που θα δώσει ρυθμό στο παιχνίδι του και φυσικά θα τον διατηρήσει στον θρόνο του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Μια στροφή πριν το τέλος: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Οι πασχαλινές ευχές του Ροντινέι από τις Σπέτσες (pic)
- Νίκησε την Ισπανία η Ελλάδα και περιμένει… (vids)
- Μπλόσομγκεϊμ: «Εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας, MVP ο Βεζένκοφ» – Τι είπε για Αταμάν και Final 4
- Αποθέωση Γκουαρδιόλα για τον Σερκί: «Από τους πιο ταλαντούχους που έχω δει»
- Βατούτιν: «Έτοιμη να επιστρέψει στη Euroleague η ΤΣΣΚΑ, αλλά…»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)
























































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.04 – 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/POSTER_3-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442