Κάτω από τις 1.000 μονάδες έκλεισε το Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν την Τετάρτη στο Χρηματιστήριο, με τον γενικό δεικτη να κλείνει κάτω από τις; 1.000 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν την Τετάρτη στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,84% στις 996,82 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 50,2 εκατ. ευρώ περίπου. Υψηλό της συνεδρίασης ήταν οι 1.013,56 μονάδες.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση 0,68% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε χαμηλότερα κατά 2,63%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,33%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 66 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 99 σε αρνητικό, ενώ 24 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν κυρίως πτωτικές τάσεις, ενώ μεικτή εικόνα εμφανίζει η Γουόλ Στριτ λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγτών.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 σημείωνε πτώση 0,10%, στο Παρίσι ο CAC 40 υποχωρούσε κατά 0,40% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν χαμηλότερα κατά 0,41%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,53% και στην Ιταλία 2,66%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones υποχωρούσε κατά 0,11%, ο Standard & Poor’s 500 ενισχυόταν κατά 0,12% και ο Nasdaq σημείωνε κέρδη 0,032%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Άμπου Ντάμπι: Έξι τραυματίες από πτώση θραυσμάτων από drones
- Έκτακτα μέτρα στην αγορά αναγγέλλει ο Θεοδωρικάκος λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Καθ’ οδόν «τσουχτερά» πρόστιμα για ανασφάλιστα οχήματα και απλήρωτα τέλη – Πώς θα υποβάλετε ένσταση
- Γουόρντ: «Δεν ξεχνάμε ότι χάσαμε στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό – Είμαστε μια σκληρή ομάδα»
- Προσαγωγή άνδρα με την υποψία της κατασκοπείας στα Μέγαρα
- Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2026: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Κυριακή – Εναλλακτικές διαδρομές
- Ο Bill Georgoussis και τα περιοδικά που άλλαξαν τον κόσμο – «Το ίντερνετ δε βοηθάει να είσαι up to date»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442