Διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar στο Μετρό του Συντάγματος από την ΕΛΕΠΑΠ
Ένα διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει σήμερα, Δευτέρα και αύριο, Τρίτη, στο Μετρό του Συντάγματος η ΕΛΕΠΑΠ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του δύσκολου και καθημερινού αγώνα της οργάνωσης για το παιδί με αναπηρία. Στο bazaar θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια, πορσελάνες χειροποίητες, διακοσμητικά είδη, ρούχα καινούργια και μεταχειρισμένα, τραπεζομάντηλα, αξεσουάρ, μαρμελάδες και γλυκά, κρασιά, βιβλία, μικροί ζωγραφικοί πίνακες από τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες και το γούρι της ΕΛΕΠΑΠ για το 2013.
Ένα διήμερο χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει σήμερα, Δευτέρα και αύριο, Τρίτη, στο Μετρό του Συντάγματος η ΕΛΕΠΑΠ.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του δύσκολου και καθημερινού αγώνα της οργάνωσης για το παιδί με αναπηρία.
Στο bazaar θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια, πορσελάνες χειροποίητες, διακοσμητικά είδη, ρούχα καινούργια και μεταχειρισμένα, τραπεζομάντηλα, αξεσουάρ, μαρμελάδες και γλυκά, κρασιά, βιβλία, μικροί ζωγραφικοί πίνακες από τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες και το γούρι της ΕΛΕΠΑΠ για το 2013.
Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν διάφορα χάπενινγκς και εκπλήξεις.
Η ΕΛΕΠΑΠ φέτος γιορτάζει 75 χρόνια λειτουργίας και υπηρεσίας στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες, φροντίζοντας παράλληλα τη στήριξη των οικογενειών τους.
Το χριστουγεννιάτικο bazaar θα είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας