Επέστρεψε ο Βιτόλο, μπαίνει στο πρόγραμμα ο Πίντο εν όψει Αρη
Μειώνονται σταδιακά οι απουσίες στην Παιανία και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να καταστρώνει πιο άνετα τα πλάνα του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αρη.
Μειώνονται σταδιακά οι απουσίες στην Παιανία και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να καταστρώνει πιο άνετα τα πλάνα του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αρη.
Ο Βίκτορ Βιτόλο επέστρεψε από την Ισπανία, όπου είχε μεταβεί για προσωπικούς λόγους, και συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Αντρέ Πίντο ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος, δείχνοντας να ξεπερνά το πρόβλημα στο δικέφαλο που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Χριστοδουλόπουλος, που δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Αρη, ενώ ο Βύντρα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας