Ο παλαίμαχος πολίστας, Αντώνης Αρώνης, τοποθετήθηκε πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη. Τη θέση του αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο Σταύρος Ελληνιάδης και του γραμματέα ο Ηλίας Λαουλάκος, ενώ το διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνουν οι Αποστόλης Ρόσσιος, Κυριάκος Μιχαλολιάκος, Δημήτρης Αντωνακάκης και Μαρία Παρασκευά. Παράλληλα, ο παλιός διεθνής μπασκετμπολίστας και τέως δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας, αναλαμβάνει καθήκοντα συντονιστή διευθυντή του ΣΕΦ, με αναπληρωτή έναν άλλο παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα, τον Γιώργο Σιγάλα.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας με την ασίστ που έδωσε στο πρώτο γκολ της Γκενκ, άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα του, προκειμένου να κερδίσει με 2-0 στο δύσκολο παιχνίδι με την Άντερλεχτ.