Για το αδίκημα της φοροδιαφυγής, καταδικάστηκε ο παλαίμαχος επιθετικός της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας Ζοάο Πίντο, ο οποίος μαζί με ακόμα τρία άτομα, απέκρυψαν χρήματα από τη μεταγραφή του Πορτογάλου στη Σπόρτινγκ. Από την υπόθεση αυτή, όπως ενημέρωσαν οι αρχές στην Πορτογαλία, το κράτος ζημιώθηκε χάνοντας ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ. Στον Πίντο, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με δικαίωμα αναστολής από 1.5 έως 4.5 χρόνια, με τον Πορτογάλο να καταθέτει έφεση εις βάρος της αρχικής απόφασης. Για την ίδια υπόθεση, εκτός από τον Πίντο καταδικάστηκε και ο Τζον Πίντο επιχειρηματίας την περίοδο της μεταγραφής με ποινή φυλάκισης δύο ετών και δύο μηνών.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 14:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νιούκαστλ – Σάντερλαντ για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.