Χαρούμενος για τη συμφωνία του με τον ΟΣΦΠ ο Μαυροειδής
Μία ημέρα μετά την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Μαυροειδής βρέθηκε στο GBA OFFSEASON CAMP προκειμένου να μιλήσει στα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό. Ο 27χρονος σέντερ δήλωσε χαρούμενος για το ότι θα αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο και ευχήθηκε να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να πετύχει τους στόχους του.
Μία ημέρα μετά την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Μαυροειδής βρέθηκε στο GBA OFFSEASON CAMP προκειμένου να μιλήσει στα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτό.
Ο 27χρονος σέντερ δήλωσε χαρούμενος για το ότι θα αγωνιστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο και ευχήθηκε να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να πετύχει τους στόχους του.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα για να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Πέρασα δυο πολύ ωραία χρόνια στο Μπιλμπάο αλλά νομίζω πως ήταν η ώρα για να γυρίσω για μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που είναι πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης. Θέλω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του και ελπίζω να πάνε όλα καλά μέσα στη χρονιά» είπε χαρακτηριστικά.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.