Στην Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία αγωνίζονται οι Γιάννης Μπουρούσης και Αντώνης Φώτσης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζιανλούκα Μπαζίλε. Όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος, ο 36χρονος σούτινγκ γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με τους δευτεραθλητές Ιταλίας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.