Η Μπάγερν Μονάχου συμφώνησε με την Βόλφσμπουργκ για τη μεταγραφή του Μάριο Μάντζουκιτς. Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στο Μόναχο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους Βαυαρούς συμβόλαιο ως τις 30 Ιουνίου του 2016. «Είμαστε χαρούμενοι που θα αποκτήσουμε ένα τοπ στράικερ όπως ο Μάριο Μάντζουκιτς που απέδειξε τις ικανότητες του και κατά την διάρκεια του Euro 2012. Θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Κρίστιαν Νέρλινγκερ. Ο Κροάτης επιθετικός είχε μεταγραφεί το 2010 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Βόλφσμπουργκ με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 56 αγώνες της Bundesliga και σκόραρε 20 γκολ. Στο Euro 2012 σημείωσε τρία τέρματα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μάρκους Ράσφορντ αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και για τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του μεγαλώνοντας πέντε παιδιά, τονίζοντας όμως ότι λόγω της φροντίδας της δεν κατάλαβαν ότι ήταν φτωχοί.
Ο Ντόντα Χολ έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βίρτους στη Μπολόνια, τονίζοντας ότι «κλειδί» για τη νίκη θα είναι να περιορίσει τον Κάρσεν Έντουαρντς.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μην πάρουν κιλά στις γιορτές και ο Έρλινγκ Χάαλαντ ζυγίστηκε αμέσως μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ανεβάζοντας τα... αποτελέσματα.