Η FINA οριστικοποίησε την Πέμπτη τις συμμετοχές στα αγωνίσματα καταδύσεων των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου κι έτσι ο Στέφανος Παπαρούνας βρίσκεται και επίσημα μεταξύ των αθλητών που θα αγωνιστούν στα 3μ., δικαίωμα που κέρδισε μέσω του προολυμπιακού τουρνουά, που έγινε τον Φεβρουάριο στη βρετανική πρωτεύουσα. «Σήμερα βγήκαν τα τελικά αποτελέσματα και έμαθα πως είμαι μέσα στους Ολυμπιακούς», τόνισε ο Παπαρούνας, που βρίσκεται στη Μαδρίτη, για να συμμετάσχει στο γκραν πρι της FINA. «Έχω έναν τραυματισμό στον ώμο, αλλά ο στόχος μου είναι να καταφέρω να μπω στον τελικό, κάνοντας μία μεγάλη βαθμολογία. Είναι ο τελευταίος αγώνας πριν το Λονδίνο και θα δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι», κατέληξε.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.