Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Οι τρεις ή… τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ

Οι τρεις ή… τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία του ΕΣΑΚΕ

Η υποψηφιότητα του Βασίλη Οικονομίδη για την επανεκλογή του στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ δεν θα είναι η μοναδική στις εκλογές του Συνδέσμου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 19 Ιουνίου. Και αυτό γιατί την Τρίτη (12/6) που ήταν και η τελευταία ημέρα κατάθεσης υποψηφιοτήτων, προστέθηκαν τόσο ο Γιώργος Χαλβατζάκης γενικός γραμματέας της Λίγκας, όσο και ο Γιάννης Δαμιανίδης, μέχρι πρότινος πρόεδρος του Άρη. Εκκρεμότητα για την υποψηφιότητα του Ευθύμη Ρεντζιά.

Η υποψηφιότητα του Βασίλη Οικονομίδη για την επανεκλογή του στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ δεν θα είναι η μοναδική στις εκλογές του Συνδέσμου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 19 Ιουνίου.

Και αυτό γιατί την Τρίτη (12/6) που ήταν και η τελευταία ημέρα κατάθεσης υποψηφιοτήτων, προστέθηκαν τόσο ο Γιώργος Χαλβατζάκης γενικός γραμματέας της Λίγκας, όσο και ο Γιάννης Δαμιανίδης, μέχρι πρότινος πρόεδρος του Άρη.

Εκτός αυτών, υποψηφιότητα κατέθεσε και ο παλαίμαχος Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος όμως δεν τηρεί ορισμένες προϋποθέσεις και το αν θα προστεθεί τελικά το όνομά του στη λίστα των υποψηφίων αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην αυριανή (13/06) γενική συνέλευση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο