Ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και εμπόρων ναρκωτικών στα ελληνοαλβανικά σύνορα
Η αλβανική αστυνομία κατάσχεσε πάνω από 300 κιλά ινδικής κάνναβης, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με μια ομάδα εμπόρων ναρκωτικών σε απόσταση λίγων μέτρων από τα ελληνο-αλβανικά σύνορα. Οι δράστες κατόρθωσαν να διαφύγουν στην Ελλάδα.
Η αλβανική αστυνομία κατάσχεσε πάνω από 300 κιλά ινδικής κάνναβης, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με μια ομάδα εμπόρων ναρκωτικών σε απόσταση λίγων μέτρων από τα ελληνο-αλβανικά σύνορα.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι το περιστατικό συνέβη στο χωριό Τσιφλίκι των Άγιων Σαράντα που βρίσκεται μόλις 100 μ. από τα σύνορα με την Ελλάδα.
Οι δράστες κατόρθωσαν να διαφύγουν στην Ελλάδα, αφήνοντας πίσω τους οκτώ σακούλες κάνναβης.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι αλβανικές αρχές ζήτησαν τη συνδρομή και των ελληνικών αρχών για τον εντοπισμό των δραστών.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.