Σε εξέλιξη ο 57ος διαγωνισμός της Eurovision στο Αζερμπαϊτζάν
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 57ος διαγωνισμός της Eurovision που διεξάγεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι Aphrodisiac, που εκπροσώπησε την Ελλάδα, εμφανίστηκε στη 16η θέση, ενώ η Κύπρος με την Ήβη Αδάμου και το τραγούδι La La Love εμφανίστηκε στην 8η θέση. Τις εντυπώσεις κέρδισε για άλλη μία βραδιά το συγκρότημα Buranovskiye Babushki από τη Ρωσία, που αποτελείται από έξι γυναίκες ηλικίας από 50 έως 76 ετών και οι οποίες τραγούδησαν το φολκλορικό τραγούδι με τίτλο «Party for everyone».
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο 57ος διαγωνισμός της Eurovision που διεξάγεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι Aphrodisiac, που εκπροσώπησε την Ελλάδα, εμφανίστηκε στη 16η θέση, ενώ η Κύπρος με την Ήβη Αδάμου και το τραγούδι La La Love εμφανίστηκε στην 8η θέση.
Τις εντυπώσεις κέρδισε για άλλη μία βραδιά το συγκρότημα Buranovskiye Babushki από τη Ρωσία, που αποτελείται από έξι γυναίκες ηλικίας από 50 έως 76 ετών και οι οποίες τραγούδησαν το φολκλορικό τραγούδι με τίτλο «Party for everyone».
Οι χώρες που συμμετάσχουν στον τελικό είναι:
1. Hνωμένο Βασίλειο
2. Ουγγαρία
3. Αλβανία
4. Λιθουανία
5. Βοσνία Ερζεγοβίνη
6. Ρωσία
7. Ισλανδία
8. Κύπρος
9. Γαλλία
10. Ιταλία
11. Εσθονία
12. Νορβηγία
13. Αζερμπαϊτζάν
14. Ρουμανία
15. Δανία
16. Ελλάδα
17. Σουηδία
18. Τουρκία
19. Ισπανία
20. Γερμανία
21. Μάλτα
22. ΠΓΔΜ
23. Ιρλανδία
24. Σερβία
25. Ουκρανία
26. Μολδαβία
Στον τελικό ψηφίζουν όλες οι χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό της Eurovision, ανεξάρτητα από το αν έχουν προκριθεί ή όχι. Η βαθμολογία κάθε χώρας προκύπτει από την τηλεψηφοφορία του κοινού και από Κριτική Επιτροπή, σε ποσοστό 50-50.
Οι τηλεθεατές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι ανήλικοι κρατούμενοι
- Μην το κρατάς μέσα σου: Το βρίσιμο μπορεί να σου «φτιάξει» τη συγκέντρωση και τη παραγωγικότητα;
- Γιατί το στυλ δεν είναι πανάκεια – Και η Μπριζίτ Μπαρντό είναι το ιδανικό παράδειγμα
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Πρωτοχρονιά στα μπλόκα για τους αγρότες, με ανοιχτούς δρόμους – «Ποντάρει» στο ρήγμα η κυβέρνηση
- Μπανγκλαντές: Πέθανε η Χαλέντα Ζία πρώτη γυναίκα που έγινε πρωθυπουργός της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442