Παραμένει ο Τόμσεν επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα
Την παραμονή του Πόουλ Τόμσεν ως επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα επιβεβαιώνει το Ταμείο, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν σχέδια αλλαγής στη σύνθεση της αντιπροσωπείας. Ο Μαρκ Φλάναγκαν, σημειώνει το ΔΝΤ, είναι αναπληρωτής στις αποστολές στην Αθήνα.
Την παραμονή του Πόουλ Τόμσεν ως επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα επιβεβαίωσε το Ταμείο τη Δευτέρα.
Εκπρόσωπος του Ταμείου τόνισε πως «ο Μαρκ Φλάναγκαν είναι αναπληρωτής των αποστολών. Συμμετέχει στην ομάδα αποστολής στην Ελλάδα από τα τέλη του 2010. Δεν υπάρχουν σχέδια να αλλάξει αυτό».
Σε πρόσφατη σχετική τοποθέτηση του Ταμείου, με αφορμή αναφορών περί αλλαγής προσώπου στη θέση του κ. Τόμσεν, είχε σημειωθεί και τότε ότι παραμένει στη θέση του.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.