Βούλγαροι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου θα συγκεντρωθούν σήμερα στο εθνικό στάδιο της Σόφιας για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον αρχηγό της Άστον Βίλα, Στίλιαν Πέτροφ, ο οποίος υπεβλήθη πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και διαγνώστηκε πως πάσχει από οξεία λευχαιμία. Η ημερομηνία, καθώς και η ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης 19 Απριλίου, στις 19:19 έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τη φανέλα με το νούμερο «19» στην Άστον Βίλα.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους