Ιδιαίτερα ελκυστική στους Γάλλους ψηφοφόρους 18-24 ετών η Μαρίν Λεπέν
Μεγάλη απήχηση στους νεαρότερους ψηφοφόρους (18-24 ετών) έχει η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν, η οποία είναι τρίτη στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας. Η ίδια χαρακτηρίζει την υποψηφιότητά της ως τη μόνη «αντισυστημική» και προτείνει έξοδο από το ευρώ, «για να μην καταντήσουμε Ελλάδα και Ισπανία», εθνικοποίηση τραπεζών, αναδιαπραγμάτευση ευρωπαϊκών συμφωνιών και επιστροφή της θανατικής ποινής.
Μεγάλη απήχηση στους νεαρότερους ψηφοφόρους (18-24 ετών) έχει η υποψήφια του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν, η οποία είναι τρίτη στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Η ίδια χαρακτηρίζει την υποψηφιότητά της ως τη μόνη «αντισυστημική» και προτείνει έξοδο από το ευρώ, «για να μην καταντήσουμε Ελλάδα και Ισπανία», εθνικοποίηση τραπεζών, αναδιαπραγμάτευση ευρωπαϊκών συμφωνιών και επιστροφή της θανατικής ποινής ως δείγμα της περίφημης «μηδενικής ανοχής» στην ανομία.
«Είμαι ελκυστική στους νέους γιατί καταφέρομαι κατά του συστήματος» δηλώνει η Μαρίν Λεπέν, απορρίπτοντας το 16% (κατά μέσο όρο) που της δίνουν οι έρευνες.
«Οι δικοί μου ψηφοφόροι είναι ‘αόρατοι’, δεν μιλούν πολύ και δεν εκφράζονται παρά μόνο στην κάλπη» συμπληρώνει.
Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα της είναι η μόνη εναλλακτική στο «UMPS», όπως η ίδια συγχωνεύει το δεξιό κόμμα του Σαρκοζί (UMP) και το Σοσιαλιστικό (PS), θέλοντας να αποδείξει ότι δεν έχουν καμία διαφορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Κιμ Γκόρντον στα 72 της – Θρύλος του ροκ, εχθρός του Τραμπ
- Νετζήπογλου: «Παπανικολάου, Φουρνιέ και Γουόκαπ δίνουν τις καλύτερες συμβουλές»
- Ο πρώην πρωθυπουργός του Νεπάλ συνελήφθη για την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων της Gen Z
- Τραγικός επίλογος στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Ανασύρθηκε η σορός του 34χρονου δύτη
- Το λάθος του Νέντοβιτς: «Δεν έπρεπε να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Κάλυμνος: Νεκρός 60χρονος αναρριχητής – Εντοπίστηκε σε απόκρημνη πλαγιά
- Ο Τραμπ ξεκίνησε τον πόλεμο στο Ιράν με 5 κύριους στόχους – Έναν μήνα μετά, πόσους έχει επιτύχει;
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Live οι ομιλίες της δεύτερης μέρας – Στο βήμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442