
Κοινή σέντρα στις 19:00, «μάχη» για σωτηρία και πλέι οφ
Με τις αναμετρήσεις της 27ης αγωνιστικής, συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, που «ψάχνει» απεγνωσμένα για βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο άγχος.
Με τις αναμετρήσεις της 27ης αγωνιστικής, συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, που «ψάχνει» απεγνωσμένα για βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας 10 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο άγχος.
Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τον Άρη και θέλουν τη νίκη, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους εν όψει πλέι οφ και όχι τόσο γιατί πιστεύουν στην ανατροπή.
Ακόμη, ο Ατρόμητος που πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του, δοκιμάζεται στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, που θέλει βαθμούς για να διεκδικήσει την παραμονή του, σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση.
Επίσης, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Λεβαδειακό σε έναν αγώνα από αυτούς που χαρακτηρίζονται καθοριστικοί, με τον νικητή να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής, ενώ η ΑΕΚ, δοκιμάζεται στην Κέρκυρα με την ομώνυμη ομάδα, που βρίσκεται στην «ζώνη του υποβιβασμού» και χρειάζεται πάση θυσία βαθμούς.
Τέλος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο φιλοξενούμενος, ενώ ανοικτές σε κάθε αποτέλεσμα είναι οι συναντήσεις Ξάνθη – Δόξα Δράμας και Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
Κυριακή 1η Απριλίου (19:00)
Ξάνθη – Δόξα Δράμας (ΝΕΤ)
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (NOVA)
Εργοτέλης – Ατρόμητος (NOVA)
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (NOVA)
Πανιώνιος – Λεβαδειακός (NOVA)
Παναθηναϊκός – Άρης (NOVA)
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (NOVA)
Κέρκυρα – ΑΕΚ (NOVA)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
- Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν κακοκαρδίζει Ισραήλ – ΗΠΑ, αλλά «πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
- Διαψεύδει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί εκτόξευσης ιρανικών πυραύλων προς την Κύπρο
- Ο Κόντης και η… παρερμηνεία για τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
- Αμερικανικές βάσεις: Πού βρίσκονται οι σημαντικότερες σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη – Πόσες έχει η Ελλάδα και η Κύπρος
- Ιράν: Τι λένε Έλληνες που βρίσκονται σε Άμπου Ντάμπι, Ντόχα και Μπαχρέιν
- Από την Κοιλάδα των Βασιλέων στα μικρόφωνα του BBC: Η αποκάλυψη του Τουταγχαμών έπειτα από 3.300 χρόνια σιωπής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442