
Ο Λοτίνα στον πάγκο της Βιγιαρεάλ
Ο Λοτίνα στον πάγκο της Βιγιαρεάλ
Ο Μιγκέλ Ανχελ Λοτίνα είναι ο νέος προπονητής της Βιγιαρεάλ. Η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου ανακοίνωσε την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της περιόδου με προοπτική μονοετούς ανανέωσης. Ο 55χρονος Λοτίνα, που έκανε όνομα με τη δουλειά του στην Εσπανιόλ, αντικατέστησε στον πάγκο της Βιγιαρεάλ τον Χοσέ Μολίνα, ο οποίος απολύθηκε μία ημέρα μετά την ήττα με 1-0 από τη Λεβάντε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Live streaming: Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Τζόλης και Καρέτσας στο «στόχαστρο» της Νάπολι
- Ο Αργυρόπουλος… έπαθε Ροναλντίνιο: Νέο απίθανο γκολ χωρίς να κοιτάει (vid)
- Άρης: Δύσκολη αποστολή στη Λάρισα για την ομάδα του Χιμένεθ
- Οι ευχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ελ Κααμπί ενόψει τελικού: «Καλή επιτυχία» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)






















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442