Ο Ναπολεόνι το έκανε όπως ο… Σουμπίνιο μέσα στο Αγρίνιο
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Ναπολεόνι που σκόραρε δύο φορές, αλλά και τον Σουμπίνιο που... σέρβιρε ισάριθμες φορές στον Ιταλό επιθετικό των φιλοξενούμενων, ο Λεβαδειακός έφυγε με το «διπλό» από το Αγρίνιο κερδίζοντας 2-0 τον Παναιτωλικό που επί ημερών Τάκη Λεμονή στον πάγκο του γνώρισε την τρίτη ήττα σε τρία ματς. Οι Λιβαδειώτες έφτασαν τους 22 βαθμούς και παρέμειναν στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, οι Αγρινιώτες έμεινε στους 18 βαθμούς και στη 14η θέση.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Ναπολεόνι που σκόραρε δύο φορές, αλλά και τον Σουμπίνιο που… σέρβιρε ισάριθμες φορές στον Ιταλό επιθετικό των φιλοξενούμενων, ο Λεβαδειακός έφυγε με το «διπλό» από το Αγρίνιο κερδίζοντας 2-0 τον Παναιτωλικό που επί ημερών Τάκη Λεμονή στον πάγκο του γνώρισε την τρίτη ήττα σε τρία ματς. Οι Λιβαδειώτες έφτασαν τους 22 βαθμούς και παρέμειναν στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, οι Αγρινιώτες έμεινε στους 18 βαθμούς και στη 14η θέση.
Ο Ναπολεόνι στο 35΄ και στο 41΄ πέτυχε τα γκολ για την ομάδα της Βοιωτίας, βυθίζοντας το συγκρότημα του Αγρινίου που γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα του, ενώ συμπλήρωσε έντεκα ματς χωρίς νίκη.
Την περασμένη Τετάρτη στη Λιβαδειά, ο Σουμπίνιο ήταν ο εκτελεστής του Παναιτωλικού. Αυτή τη φορά ο Βραζιλιάνος έγινε ο δημιουργός και… παραχώρησε το ρόλο του «δήμιου» στον Ναπολεόνι. Στο 35΄ οι δύο παίκτες έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Σουμπίνιο «κουβάλησε» τη μπάλα και την κατάλληλη στιγμή την έδωσε στον Ιταλό, ο οποίος απέφυγε και τον Τσενάμο και άνοιξε το σκορ. Εξι λεπτά αργότερα, ο Βραζιλιάνος τράβηξε πάνω του όλη την άμυνα και με μπαλιά «τρύπα» βρήκε ξανά τον Ναπολεόνι, που δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και τα δικά του.
Η εξέλιξη του αγώνα και η αδυναμία των γηπεδούχων να απειλήσουν την αντίπαλη εστία προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων, που αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και ιδιαίτερα τον Αγγελο Χαριστέα. Μέσα σε αυτό το «βαρύ» κλίμα ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει, ούτε στο 54΄ με τον Καμαρά (άουτ), ούτε στο 58΄ με τον Θεοδωρίδη (απέκρουσε ο Κυριακίδης), ούτε στο 64΄ με την κεφαλιά του Αναστασιάδη, την οποία απομάκρυνε ο Μουλόπουλος πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Οσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Παναιτωλικού απογοητεύονταν και έδειχναν να συμβιβάζονται με την ιδέα της νέας ήττας, ενώ ο Λεβαδειακός κρατούσε άνετα το υπέρ του σκορ και μάλιστα έχασε σημαντική ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ στο 81΄, όμως ο Σουμπίνιο αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα αποχώρησε με φορείο ο Θοδωρίδης, που τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουσή του με τον Κόρμπο.
Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Λισγάρας, Ναπολεόνι
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο, Παλαιολόγος, Αντι, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν (46΄ Θεοδωρίδης), Μητρόπουλος, Ρότσα, Χαριστέας (76΄ Καραμαλίκης), Μπουμάλ (46΄ Ακαλέ), Καμαρά
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Σουμπίνιο, Μεντί, Ναπολεόνι (79΄ Πόποβιτς), Αλεξίου (65΄ Τομάς), Ζησόπουλος, Κόρμπος, Κουτσόπουλος (70΄ Βιάνα), Λισγάρας, Μέλισσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτά είναι τα 8 σημεία στην Αττική που μπαίνουν οι «έξυπνες» κάμερες ως τέλος του έτους
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής
- Ινδία: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων από τη φωτιά στο νυχτερινό κέντρο – Τουλάχιστον 25 νεκροί
- Δεν σηκώνουν κεφάλι οι Μπακς (124-112) – Όλα τα αποτελέσματα στο NBA
- Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που κατασπαράχθηκε από το πιτμπουλ – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]
- Η επιστήμη έχει την απάντηση στο δίλημμα «τσάι ή καφές»
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/TSC_4_LARISA-4-127x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)





































![Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/TSC_4_LARISA-4-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442