Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τιμήθηκε από τον πρόεδρο της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, για τη μεγάλη προσφορά στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα ο «Νόλε» τιμήθηκε με την ανώτατη τιμητική διάκριση που μπορεί να λάβει κάποιος στην Σερβία. Ο Τάντιτς ανάφερε σχετικά σε δήλωσή του που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του: «Ο Τζόκοβιτς είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας στον κόσμο». Ο Τζόκοβιτς, νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξής του τένις, έχει γίνει εθνικός ήρωας στην χώρα του τα τελευταία χρόνια με τις μεγάλες επιτυχίες του.
Σαράντα και πλέον χρόνια μετά τη λειτουργία του Ιωάννη Παύλου Β΄, το ιστορικό στάδιο της Μαδρίτης επιστρέφει στο επίκεντρο ενός παπικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας
Χαμός στο Παρίσι, καθώς ξέσπασαν άγρια επεισόδια και υπήρξαν συλλήψεις από τις αστυνομικές δυνάμεις σε οπαδούς της Σενεγάλης, που πανηγύριζαν τη νίκη της χώρας του στο Κόπα Άφρικα.