Αγίου Βαλεντίνου: Στο «Πονηρό και Πικάντικο» Breeder Feeder
Διακόπτοντας για λίγο τα Around the World Menu, το Breeder Feeder σας προσκαλεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να γευθείτε ένα ξεχωριστό μενού, που υπόσχεται να συμβάλλει καθοριστικά στην άνοδο της ερωτικής σας διάθεσης.
Διακόπτοντας για λίγο τα Around the World Menu, τοBreeder Feeder σας προσκαλείτην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να γευθείτε ένα ξεχωριστό μενού, που υπόσχεται να συμβάλλει καθοριστικά στην άνοδο της ερωτικής σας διάθεσης.
ΤοSpicyandKinkyValentinesMenu του BreederFeeder θα σας οδηγήσει σε μια γαστρονομικά ερωτική συνεύρεση: θα αρχίσετε μεκαπνιστή πάπια,cevicheκαιtartarσε κουταλάκια και θα συνεχίσετε με ένα αφροδισιακόchowder.Μετά από ένα δροσιστικό διάλειμμα μεsorbetφράουλας θα τελειώσετε με ένα πικάντικο πιάτο με κουνέλι.
Η κορύφωση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το επιδόρπιο με την σοκολατένιαmousse…
SpicyandKinkyValentinesMenu
FingeringSpoons
Καπνιστήπάπιαμεμάνγκο
Cevicheαπόλαβράκιμεφρούτατουπάθουςκαικόλιανδρο
Ταρτάρ από μοσχάριμεconfitπορτοκαλιού
*
Soup ofRunny Pleasure
Chowderμε οστρακοειδή και κρουτόν σε σχήμα καρδιάς
*
Cold Shower
SorbetΦράουλαςμεσαμπάνια
*
Drowned Spicy Rabbit
Stewαπό Κουνέλι με μικρές πατατούλες και πικάντικηsauceαρωματισμένη με σαφράν
*
Orgasmic Chocolate Mousse
MousseΣοκολάταμεcoulisαπόάγριαμούρα
τιμή μενού: 30 ευρώ
Το Breeder Feeder καθιερώνει την πρακτική Bring Your Own Bottle, καθώςμπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.
Οι δημιουργοί του «Around the World» menu
Οικοδεσπότες μας και οδηγοί μας σ’ αυτό το ταξίδι η ομάδα GastronomicCollectiva, δύο ταλαντούχων σεφ, του Βάσκου Inigo Ocharan και του ΕλληνοΙταλού Marko Rossi. Oι δύο σεφ και φίλοι εργάστηκαν σεδιάφορα εστιατόρια στην Ευρώπη ώσπου τελικάβρέθηκαν στην Ελλάδα και δημιούργησαν την ομάδα τους. ΣτοBreederFeederοInigoκαι οMarcoετοιμάζουν τα εδέσματα, αλλά είναι και πρόθυμοι να μοιραστούν τα μυστικά της κουζίνας τους με όσους ενδιαφέρονται να μάθουν.
{{{ map }}}
BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. πληροφοριών – κρατήσεων: 210 3317527
e-mail: feeder@thebreedersystem.com
To Breeder Feeder
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442