Η Ανζί διέψευσε επίσημα τις φήμες ότι ο Ρομπέρτο Κάρλος θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της σεζόν, κάτι που έκανε και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος. Η ομάδα από το Νταγκεστάν έσπευσε αμέσως να διαψεύσει τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον ισπανικό τύπο ότι αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Ριμπέρτο Κάρλος μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter. «Ο ισπανικός τύπος πάλι παραπλανεί. Το δημοσίευμα αναφέρει ανοησίες», ήταν η επίσημη δήλωση της Ανζί. Ο Ρομπέρτο Κάρλος από την άλλη μόλις πληροφορήθηκε για το δημοσίευμα, τόνισε: «Αν γνωρίζετε πότε θα ξεκινήσει η συνέντευξη τύπου για το τέλος της καριέρας μου, πείτε μου να το ξέρω»!
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.