Τίτλοι τέλους για το «Απλό Θέατρο» μετά από 22 χρόνια
Την αναστολή της λειτουργίας του «Απλού Θεάτρου» για οικονομικούς λόγους μετά από 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας. Όπως αναφέρει στην επιστολή του, στην απόφασή του τον οδήγησε «η αδιαφορία του υπουργείου Πολιτισμού, η απαξιωτική στάση του απέναντι στα επιχορηγούμενα θέατρα και ο εμπαιγμός του σε σχέση με τις παραγωγές του θεάτρου».
Την αναστολή της λειτουργίας του «Απλού Θεάτρου» για οικονομικούς λόγους μετά από 22 χρόνια επιτυχημένης πορείας ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αντύπας.
Όπως αναφέρει στην επιστολή του, στην απόφασή του τον οδήγησε «η αδιαφορία του υπουργείου Πολιτισμού, η απαξιωτική στάση του απέναντι στα επιχορηγούμενα θέατρα και ο εμπαιγμός του σε σχέση με τις παραγωγές του θεάτρου».
Στην ίδια απόφαση είχαν οδηγηθεί πριν από τον Αντώνη Αντύπα, ο Σπύρος Ευαγγελάτος με το κλείσιμο του Αμφιθεάτρου και ο Γιώργος Μιχαηλίδης με το Ανοιχτό Θέατρο.
Οι παραστάσεις με το έργο του Λεωνίδα Προυσαλίδη «Βαγόνι στα νερά» ολοκληρώθηκαν την Κυριακή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αντώνη Αντύπα «το θέατρο ευχαριστεί το κοινό που τόσα χρόνια στήριξε με την εμπιστοσύνη του και την παρουσία του τις παραστάσεις του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)












































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)





























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442