Ο Ιωάννης Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ της ΑΕΚ και του Λεβαδειακού που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (23/11, 19.00) στο ΟΑΚΑ. Βοηθοί του Δελφάκη θα είναι οι Γουργιώτης (Φθιώτιδας) και Αναστόπουλος (Αρκαδίας), ενώ τέταρτος είναι ο Σελίμος (Λακωνίας).
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.