Σημαντικό πλήγμα για την Μπάγερν Μονάχου, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ για τους επόμενους δύο μήνες. Ο 27χρονος διεθνής μέσος της γερμανικής ομάδας υπέστη κάταγμα κλείδας στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής συνάντησης με τη Νάπολι (3-2) για το τσάμπιονς λιγκ και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες. Ο Σβαϊνστάιγκερ τραυματίστηκε σε σύγκρουσή του με τον Γκοκχάν Ινλέρ στο 53ο λεπτό και θα υποβληθεί αύριο, Παρασκευή, σε χειρουργική επέμβαση.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Μουστάφα Φαλ επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει κανονικά και στο εξωτερικό αναφέρονται στο συμβόλαιο του, αλλά και στις πολλές επιλογές που έχει στο «5» ο Μπαρτζώκας.