Mετά τον Φάμπιο Καπέλο που θα συμπεριλάβει τον Γουέιν Ρούνεϊ στο Euro και ο Στιούαρτ Πιρς θέλει να τον πάρει μαζί του στην Ολυμπιακή ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας. Οι φήμες αυτές έχουν προκαλέσει την έντονη ανησυχία του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αφού αν ισχύσουν σημαίνει ότι ο Ρούνεϊ δεν θα ξεκουραστεί καθόλου το καλοκαίρι κουβαλώντας μάλιστα και μία επίπονη χρονιά με τους «κόκκινους διαβόλους».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.