Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Δημοσίευμα εμπλέκει τον Πατέρα στον ξυλοδαρμό Βασσάρα

Δημοσίευμα εμπλέκει τον Πατέρα στον ξυλοδαρμό Βασσάρα

Τη δικαστική οδό θα ακολουθήσει ο Νικόλας Πατέρας, έπειτα από νέο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, η οποία υποστηρίζει πως υπάρχει τηλεφώνημα άγνωστου ατόμου στο Τμήμα Εκβιαστών που κατονομάζει ως υπαίτιο πρόσωπο τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού για την υπόθεση ξυλοδαρμού του Κύρου Βασσάρα. Ο 48χρονος εφοπλιστής διεμήνυσε ότι θα καταθέσει μηνύσεις για ψευδή και συκοφαντική δυσφήμηση.

Τη δικαστική οδό θα ακολουθήσει ο Νικόλας Πατέρας, έπειτα από νέο δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας «Realnews», η οποία υποστηρίζει πως υπάρχει τηλεφώνημα άγνωστου ατόμου στο Τμήμα Εκβιαστών που κατονομάζει ως υπαίτιο πρόσωπο τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού για την υπόθεση ξυλοδαρμού του Κύρου Βασσάρα. Ο 48χρονος εφοπλιστής διεμήνυσε ότι θα καταθέσει μηνύσεις για ψευδή και συκοφαντική δυσφήμηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ άνθρωποι της προσωπικής φρουράς του Νικόλα Πατέρα εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό του Έλληνα αρχιδιαιτητή. Το περιστατικό θυμίζουμε ότι συνέβη στις 30 Οκτωβρίου 2010, μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, έξω από την οικία του πεθερού του πρώην διαιτητή.

Στη δικογραφία που υπάρχει στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας γίνεται λόγος για συμμετοχή τεσσάρων ατόμων στους οποίους και θα ασκηθεί ποινική δίωξη. Οι άγνωστοι άνδρες ήταν πάνω σε μοτοσικλέτες και κατευθύνθηκαν στα Καμίνια όπου βρέθηκε ο κ. Βασσάρας και οι δύο από αυτούς άρχισαν να τον χτυπούν.

Οι έρευνες της Αστυνομίας δεν έδειχναν να καταλήγουν πουθενά μέχρι που στις 11 Ιουλίου 2011 -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας υπήρξε η εξέλιξη με το τηλεφώνημα.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψαν οι επικοινωνίες αλλά και τα δρομολόγια που ακολούθησαν οι ύποπτοι προ της αναχώρησης του Κύρου Βασσάρα από το Ολυμπιακό Στάδιο αλλά και μετά από αυτόν.

Συντονιστής της επιχείρησης εμφανίζεται κάποιος Γ.Μ. που «ξεκινά μια ταχύτατη πορεία και κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα, κατευθυνόμενος προς Πειραιά…».

Πλέον, η υπόθεση είναι στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος αφού αξιολογήσει τα στοιχεία που περιέχει η δικογραφία, θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει σε κλήσεις των συγκεκριμένων ατόμων με την ιδιότητα του υπόπτου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο