Την ελπίδα να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Γαλλίας είχε ο Τζιμπρίλ Σισέ εν όψει των αγώνων με Αλβανία και Βονσία για τα προκριματικά του Euro 2012, αλλά ο Λοράν Μπλαν είχε διαφορετική άποψη. Παρά το γεγονός ότι ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού μετράει ήδη τέσσερα τέρματα με τη φανέλα της Λάτσιο, θα πρέπει να περιμένει ακόμα για να ντυθεί στα «τρικολόρ» και πάλι, με τον Γάλλο τεχνικό να τονίζει: «Έχω βρει την ισορροπία που θέλω». Οι επιθετικοί που κάλεσε ο Μπλαν είναι οι: Γκομίς, Γκαμεϊρό, Μπενζεμά, Ρεμί και Ριμπερί.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Συνάντηση ανάμεσα στους Ρέγες, Χιμένεθ και Καρυπίδη προπονητικό κέντρο του Άρη με θέμα την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, τις αποδεσμεύσεις, αλλά και το αγωνιστικό τμήμα γενικότερα.