ΟΠΑΠ : Επέκταση της σύμβασης αποκλειστικής διεξαγωγής παιχνιδιών
Στην κοινωνική δράση της ΟΠΑΠ Α.Ε. αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Σπανουδάκης κατά την ομιλία του στην 76η Διεθνή Έκθεσης Θεσσαλονίκης.Στο περιθώριο των εγκαινίων ο κ. Σπανουδάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, υπογράμμισε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. περνά σε μια νέα και δυναμική περίοδο. Είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με το ελληνικό […]
Στην κοινωνική δράση της ΟΠΑΠ Α.Ε. αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Σπανουδάκης κατά την ομιλία του στην 76η Διεθνή Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στο περιθώριο των εγκαινίων ο κ. Σπανουδάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, υπογράμμισε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. περνά σε μια νέα και δυναμική περίοδο. Είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με το ελληνικό δημόσιο την επέκταση της σύμβασης αποκλειστικής διεξαγωγής των έως σήμερα γνωστών παιχνιδιών της, όπως, επίσης, την απόκτηση των 35.000 αδειών για VLT΄S, αποφάσεις μείζονος σημασίας τις οποίες θα απαιτηθεί να εγκρίνει η Γενική Συνέλευση.
Σε ότι αφορά την αποπληρωμή αυτών των συμφωνιών, η διοίκηση της εταιρείας έχει διερευνήσει αρκετά διαφορετικά ‘σενάρια’ χρηματοδότησης, μια και το επενδυτικό της πρόγραμμα είναι από τα σημαντικότερα στην ιστορία της.
Αναφορικά με τον τρόπο που θα κατανεμηθούν τα VLT΄S υπενθύμισε ότι ο νόμος ορίζει πως τα 16.500 θα εγκατασταθούν στο δίκτυο των πρακτορείων της ΟΠΑΠ Α.Ε. και του ΟΔΙΕ, ενώ τα υπόλοιπα, μετά από διαφημιστική διαδικασία, θα διατεθούν σε παρασιούχους, για εγκατάσταση σε χώρους αποκλειστικής χρήσης, οι οποίοι θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, μια εκ των οποίων θα είναι η γεωγραφική κατανομή με πληθυσμιακά κριτήρια.
Παράλληλα, η ΟΠΑΠ Α.Ε. σχεδιάζει την αναβάθμιση των γνωστών της παιχνιδιών, αλλά και τη δυνατότητα να παίζονται αυτά μέσω του διαδικτύου, με χρήση της προπληρωμένης κάρτας η οποία θα διατίθεται από τα πρακτορεία, ενώ επανέλαβε ότι η εταιρεία θα διεκδικήσει και μια από τις άδειες του διαδικτυακού στοιχηματισμού.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.