Στο Καρπενήσι ο Βασιλόπουλος για ατομικές προπονήσεις εν μέσω διαπραγματεύσεων
Μετά το σοβαρό τραυματισμό του στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, ο Βασιλόπουλος συνεχίζει τις αποθεραπείες και προσπαθεί να επανέλθει στη δράση με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αρχές Οκτώβρη.
Μετά το σοβαρό τραυματισμό του στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, ο Βασιλόπουλος συνεχίζει τις αποθεραπείες και προσπαθεί να επανέλθει στη δράση με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αρχές Οκτώβρη.
Όλο αυτό το διάστημα συνέχιζε τις θεραπείες στην Αθήνα, αλλά πλέον βρίσκεται στο Καρπενήσι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κάνοντας όμως, το δικό του πρόγραμμα.
Ο διεθνής φόργουορντ βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό για τα οφειλόμενα και τα έχει λαμβάνειν μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2012 και το θέμα του δεν έχει δι
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας