Παίκτης του Παναιτωλικού θα είναι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Νταβίντ Αντι. Ο 21χρονος Γκανέζος αμυντικός ανήκει στην Πόρτο, από την οποία τον απέκτησε ως δανεικό η ομάδα του Αγρινίου. Ο νεαρός παίκτης έπαιξε πέρυσι, επίσης ως δανεικός, στην Ακαντέμικα Κοϊμπρα, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκάνας.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν με 6,05μ. Πρώτος ο Ντουπλάντις με 6.25μ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται ο τελικός του επί κοντω στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πολωνίας με τον Εμμανουήλ Καραλή να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον το αργυρό μετάλλιο.
Νίκη διπλής σημασίας πέτυχε η Μύκονος Betsson μέσα στο Μαρούσι με 103-94, κάνοντας σπουδαίο βήμα για την παραμονή της. Σε δύσκολη θέση πλέον οι Αμαρουσιώτες.