O Ερτσεγκ τα βρήκε με Μπεσίκτας και περιμένει τον Ολυμπιακό
Στην επιβεβαίωση της συμφωνίας του Ζόραν Έρτσεγκ με την Μπεσίκτας προχώρησε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν. Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε ότι... «το πρόβλημα είναι τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό».
Στην επιβεβαίωση της συμφωνίας του Ζόραν Έρτσεγκ με την Μπεσίκτας προχώρησε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν. Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε ότι… «το πρόβλημα είναι τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό».
«Με τον Έρτσεγκ συμφωνήσαμε αντί 350.000 ευρώ και το πρόβλημα είναι τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Αταμάν, αναφερόμενος στον Σέρβο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων», και συνέχισε αποκαλύπτοντας την οριστική συμφωνία και με τον Μαριόνας Πετραβίτσιους:
«Για τον Πετραβίτσιους μπορώ να πω ότι θα είναι μαζί μας τη νέα χρονιά. Μπορεί να τον θέλει και η Κάχα Λαμποράλ, ενώ και στο Μιλάνο δείχνουν να τον σκέφτονται πάλι, όμως έχουμε συμφωνήσει μαζί του».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας