Ο Ζίκο είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρου του Ιράκ και θα την οδηγήσει στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014. Ο Βραζιλιάνος προπονητής, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, συμφώνησε σε όλα με την ομοσπονδία της χώρας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.
Η Ίντερ εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες που είχαν Μίλαν και Νάπολι και με μια μεγάλη ανατροπή στο Κόμο (4-3), ξέφυγε με 9 βαθμούς από τη 2η θέση και επί της ουσίας αγκάλιασε το πρωτάθλημα.