«Μάτιασαν» τον Τζόκοβιτς και έχασε από τον… εαυτό του
Τελικά δεν ήταν αντίπαλος που νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά... ο ίδιος του ο εαυτός. Ο Βρετανός Άντι Μάρεϊ κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά τένις του Σινσινάτι, καθώς ο Σέρβος, ο οποίος είναι Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, αποχώρησε τραυματίας.
Τελικά δεν ήταν αντίπαλος που νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά… ο ίδιος του ο εαυτός. Ο Βρετανός Άντι Μάρεϊ κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά τένις του Σινσινάτι, καθώς ο Σέρβος, ο οποίος είναι Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, αποχώρησε τραυματίας.
Ο Μάρεϊ προηγείτο με 6-4, 3-0, όταν αποχώρησε από τον αγώνα ο Τζόκοβιτς, στον οποίο είχε παρασχεθεί στο τέλος του πρώτου σετ ιατρική βοήθεια για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον δεξιό ώμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι μόλις η δεύτερη ήττα του Σέρβου μέσα στο 2011, ο οποίος έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, στη διάρκεια του έτους τον τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν και το Γουίμπλεντον και έχει το «τρομακτικό» σερί 57-2.
Ωστόσο, μετά το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο ο Τζόκοβιτς προτίμησε να εγκαταλείψει και να μην ρισκάρει ενόψει του US Open.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας