«Μάτιασαν» τον Τζόκοβιτς και έχασε από τον… εαυτό του
Τελικά δεν ήταν αντίπαλος που νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά... ο ίδιος του ο εαυτός. Ο Βρετανός Άντι Μάρεϊ κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά τένις του Σινσινάτι, καθώς ο Σέρβος, ο οποίος είναι Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, αποχώρησε τραυματίας.
Τελικά δεν ήταν αντίπαλος που νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά… ο ίδιος του ο εαυτός. Ο Βρετανός Άντι Μάρεϊ κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά τένις του Σινσινάτι, καθώς ο Σέρβος, ο οποίος είναι Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, αποχώρησε τραυματίας.
Ο Μάρεϊ προηγείτο με 6-4, 3-0, όταν αποχώρησε από τον αγώνα ο Τζόκοβιτς, στον οποίο είχε παρασχεθεί στο τέλος του πρώτου σετ ιατρική βοήθεια για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον δεξιό ώμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι μόλις η δεύτερη ήττα του Σέρβου μέσα στο 2011, ο οποίος έχει κατακτήσει, μεταξύ άλλων, στη διάρκεια του έτους τον τίτλο στο Αυστραλιανό Όπεν και το Γουίμπλεντον και έχει το «τρομακτικό» σερί 57-2.
Ωστόσο, μετά το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο ο Τζόκοβιτς προτίμησε να εγκαταλείψει και να μην ρισκάρει ενόψει του US Open.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442