Ανατροπή Τζόκοβιτς και φουλ για τον 10ο εφετινό τίτλο του!
Αν και χρειάστηκε να κάνει ανατροπή στο σκορ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να επικρατήσει του μαχητικού Γκάελ Μονφίς με 3-6, 6-4, 6-3 και να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά του Σινσινάτι των ΗΠΑ. Έτσι, ο Σέρβος συνεχίζει απτόητος, διεκδικώντας τον 10ο εφετινό τίτλο του, ενώ στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μπέρντιχ, ο οποίος προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ. Η Κλάιστερς χάνει το αμερικανικό όπεν, λόγω τραυματισμού.
Αν και χρειάστηκε να κάνει ανατροπή στο σκορ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να επικρατήσει του μαχητικού Γκάελ Μονφίς με 3-6, 6-4, 6-3 και να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά του Σινσινάτι των ΗΠΑ.
Έτσι, ο Σέρβος συνεχίζει απτόητος, διεκδικώντας τον 10ο εφετινό τίτλο του, ενώ στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μπέρντιχ, ο οποίος προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ.
Ο Τζόκοβιτς απέναντι στον Μονφίς μετρά πλέον οκτώ σερί νίκες και με τον Μπένριχ έχει ρεκόρ 6-1.
Η Κλάιστερς χάνει το αμερικανικό όπεν
Στο μεταξύ, η Κιμ Κλάιστερς ανακοίνωσε ότι δεν υπερασπιστεί τον τίτλο της στο αμερικανικό Όπεν, το οποίο κατέκτησε συνολικά τρεις φορές (2005, 2009, 2010). Η Βελγίδα πρωταθλήτρια και Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Grand Slam της Νέας Υόρκης, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς.
«Δύο εβδομάδες θεραπείας δεν είναι αρκετές για να γίνει ξεπεραστεί ο τραυματισμός. Φυσικά και είμαι απογοητευμένη από αυτή την εξέλιξη. Δούλεψα πολύ σκληρά το καλοκαίρι και ένιωθα ότι θα παίξω ένα πολύ καλό US Open» είπε η Κλάιστερς στη δήλωση που δημοσιεύτηκε, από την Ομοσπονδία αντισφαίρισης των ΗΠΑ. Παράλληλα, η 28χρονη επισήμανε ότι θα απουσιάσει και από τα premier τουρνουά σε Ιαπωνία και Κίνα τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάρπαθος: Ανάμεσα στα 10 ομορφότερα μέρη του πλανήτη για το 2026
- Τον δείχνουν σαν έναν φθηνό εγκληματία, είναι ταπεινωτικό – Η οικογένεια του Μάρτι Ράισμαν «καταδικάζει» το Marty Supreme
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ γάμοι, βαπτίσεις και άλλες δεξιώσεις για εντοπισμό φοροδιαφυγής
- Eξαφάνιση Λόρας: Μυστήριο με 18χρονη φίλη της που μένει στου Ζωγράφου – Τι ερευνούν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442