Σε συμφωνία με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου ήρθε η Άντερλεχτ, η οποία το ανακοίνωσε και επίσημα το Σάββατο (6/8). Ο 18χρονος επιθετικός θα φορά τη φανέλα των «μπλε» την επόμενη σεζόν, εάν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις. «Είναι κρίμα που έπρεπε να αφήσουμε να φύγει ο Ρομέλου. Αλλά η μεταγραφή αυτή είναι κερδοφόρα τόσο για τον παίκτη, όσο για τον σύλλογο», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της βελγικής ομάδας, Χέρμαν Φαν Χόλσμπεεκ. Τη χρονιά που πέρασε, ο Λουκάκου είχε 38 συμμετοχές, όπου σημείωσε 16 τέρματα.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia