Στο Champions League, για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Παναθηναϊκός, καθώς η LEN άναψε το «πράσινο φως», έστω την τελευταία στιγμή. Έτσι, το «τριφύλλι» θα βρίσκεται κανονικά στην κλήρωση που θα γίνει την Κυριακή (7/8). Από την 1η Αυγούστου είχε εκπνεύσει η υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή στο Champions League, με αποτέλεσμα η διοίκηση του Παναθηναϊκού να κάνει «αγώνα δρόμου» με την ΚΟΕ. Ωστόσο, όλα πήγαν κατ’ ευχήν και έτσι οι «πράσινοι» θα βρίσκονται στο Champions League την επόμενη χρονιά.
Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 4-1 από την έδρα της καταδικασμένης Γουλβς που σκόραρε μετά τον Οκτώβριο.
Η αρχή μιας νέας εποχής που κατέληξε σε αποτυχία, με τον Χάμιλτον να μην καταφέρνει ούτε νίκη ούτε podium και τον Λεκλέρ να παραμένει η μόνη ελπίδα της Scuderia