Την Πέμπτη (11 Αυγούστου) θα βγει τελικά η απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, προέκυψαν ζητήματα νομικής φύσεως και έτσι οι δύο ΠΑΕ θα περιμένουν έξι ημέρας ακόμα για να μάθουν αν θα ισχύσει η αρχική απόφαση του υποβιβασμού τους ή αν θα δικαιωθούν και θα παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ.
Την Πέμπτη (11 Αυγούστου) θα βγει τελικά η απόφαση της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, προέκυψαν ζητήματα νομικής φύσεως και έτσι οι δύο ΠΑΕ θα περιμένουν έξι ημέρας ακόμα για να μάθουν αν θα ισχύσει η αρχική απόφαση του υποβιβασμού τους ή αν θα δικαιωθούν και θα παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ. Εφέσεις από Παντέλη, Χάλκο, Τσακογιάννη, Νικολόπουλο και Ηλιούπολη
Εν τω μεταξύ, το πρωί της Παρασκευής κατατέθηκαν οι εφέσεις από την ΠΑΕ Ηλιούπολη και τους Νίκο Παντέλη, Νίκο Χάλκο, Γιώργο Τσακογιάννη και Μιχάλη Νικολόπουλο.
Οι υποθέσεις αυτές θα εκδικαστούν κατά πάσα πιθανότητα στις 24 Αυγούστου ώστε να έχουν ξεκαθαρίσει πριν την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Β’ και Γ’ Εθνικής που είναι προγραμματισμένη στις 5 Σεπτεμβρίου.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.