Άλλος ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα απέκτησε προφίλ στο Twitter. Ο λόγος για τον Ντάνι Αλβες ο οποίος μετά τους Πικέ, Πουγιόλ, Ινιέστα, Βαλντές, Αντριάνο, Τιάγκο, Ντος Σάντος , Σέρχι, Φοντάς, έγινε ο δέκατος παίκτης που έχει το δικό του προφίλ στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Για όποιον ή όποια θέλει να τον ακολουθήσει, μπορεί να το κάνει στον κωδικό:@ DaniAlvesD2.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με τον Βεζένκοφ να έχει 23 πόντους, από 15 ο Τζόουνς και ο Πίτερς και 13 ο Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Μαρούσι (Περάντες 16π) με 104-89. Πλέον εστιάζει στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.
Η Ρεάλ επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 (58’πεν. Εμπαμπέ και 65′ Ασένσιο) επί της Λεβάντε, ωστόσο οι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα και κούνησαν λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ!