Η ΑΕΚ ζήτησε εισαγγελείς και έλεγχο ντόπινγκ στο ματς με τον Ολ.Βόλου
Η ΑΕΚ ζήτησε την παρουσία δύο εισαγγελέων στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Παράλληλα οι άνθρωποι της Ένωσης ζήτησαν να γίνει έλεγχος ντόπινγκ σε δύο παίκτες κάθε ομάδας, ενώ κάλεσαν και τους κ.κ. Πάνο Μπιτσαξή και Σοφοκλή Πιλάβιο να δώσουν το «παρών» στον αγώνα.
Η ΑΕΚ ζήτησε την παρουσία δύο εισαγγελέων στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.
Παράλληλα στην Ένωση σκοπεύουν να ζητήσουν να υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ δύο ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα, όπως είχε ζητήσει και ο Παναθηναϊκός πριν από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τους Ερυθρόλευκους του Βόλου.
Τέλος κάλεσαν και τους κ.κ. Πάνο Μπιτσαξή και Σοφοκλή Πιλάβιο να δώσουν το «παρών» στον αγώνα.
Με τον τρόπο αυτό οι άνθρωποι της ΑΕΚ δείχνουν ότι ανησυχούν για το κλίμα που θα υπάρχει στις εξέδρες του γηπέδου και προσπαθούν να λάβουν τα μέτρα τους.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με επενδύσεις δισεκατομμυρίων, μπύρα, exclusive μόδα και τον Σέσκ Φάμπρεγας σε ρόλο-κλειδί, η Κόμο μετατρέπεται σε παγκόσμιο brand που ξεπερνά τα όρια του γηπέδου