Πολλά τα προβλήματα στη Μπαρτσελόνα ενόψει Ρεάλ
Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μάξγουελ, Αντριάνο είναι εκτός αποστολής και με δεδομένη και την απουσία του Αμπιντάλ, το μεγάλο πρόβλημα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Οι Μάξγουελ, Αντριάνο είναι εκτός αποστολής και με δεδομένη και την απουσία του Αμπιντάλ, το μεγάλο πρόβλημα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Εκεί όπου ο Πεπ Γκουαρντιόλα προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Κάρλες Πουγιόλ, που χθες προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα, ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αντρές Ινιέστα, που είναι όμως στην αποστολή.
Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Πίντο, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Μιλίτο, Μοντόγια – Τσάβι, Ινιέστα, Μασεράνο, Κειτά, Μπούσκετς, Τιάγκο Αλκαντάρα, Φοντάς, Σέρχι Ρομπέρτο, Βίγια, Πέδρο, Αφελάι, Γεφρέν, Μέσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442