Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ατρόμητο

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ατρόμητο

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Ατρόμητο από τον πρωί της Δευτέρας, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει λόγω για ειδική μεταχείριση, τον Αχιλλέα Μπέο να απαντά με ανακοίνωση ότι «σας πιάσαμε κορόιδα» και αίτημα για ντόπινγκ κοντρόλ και τον Ατρόμητο να ανταπαντά ζητώντας έλεγχο με αιμοληψία.

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Ατρόμητο από τον πρωί της Δευτέρας, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει λόγω για ειδική μεταχείριση, τον Αχιλλέα Μπέο να απαντά με ανακοίνωση ότι «σας πιάσαμε κορόιδα» και αίτημα για ντόπινγκ κοντρόλ και τον Ατρόμητο να ανταπαντά ζητώντας έλεγχο με αιμοληψία.

Η τοποθέτηση του Δώνη στον «Sentra FM»

«Είναι αυτονόητο ότι υπάρχει διαφορά αντιμετώπισης, όταν υπάρχουν 4 ομάδες, που διεκδικούν ένα τρόπαιο και η μία αγωνίζεται μία ημέρα νωρίτερα. Φανταστείτε, ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έπαιξαν, επίσης, Κυριακή. Εμείς κάναμε αίτημα, αλλά δεν εισακουστήκαμε. Ο αντίπαλός μας , ο Εργοτέλης έπαιξε τρία παιχνίδια την περασμένη εβδομάδα. Θα μπορούσε, όμως και το παιχνίδι, Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου να γίνει Κυριακή».

«Δεν έχει να κάνει τόσο με τη μία ημέρα επιπλέον προετοιμασίας, όσο με την αποκατάσταση των παικτών. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ισπανία και το επισημαίνει ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, ο Ζοσέ Μουρίνιο. Είναι διαφορετικό να έχει ο οργανισμός του ποδοσφαιριστή μία ημέρα επιπλέον αποκατάστασης για να ξεπεράσει την κούρασή του.

»Δεν γίνεται να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ακόμη και αλλαγή ώρας έγινε σε παιχνίδι, όταν χρειάστηκε. Αναφέρομαι στο πρόσφατο παιχνίδι Λάρισας-Αρη, που ενώ ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 3μ.μ., ξεκίνησε τελικά αργότερα -και πολύ σωστά- γιατί ο Άρης προέρχονταν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι.

»Δεν μπορεί να διεκδικούν 4 ομάδες ένα τρόπαιο και ο Ατρόμητος να μην υπολογίζεται στο αίτημά του μόνο και μόνο, επειδή δεν είναι μία από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες».

Σχετικά με τον επαναληπτικό του Κυπέλλου: «Έχουμε κερδίσει με 2-1 στον πρώτο αγώνα κι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Πάμε στον Βόλο να παίξουμε αυτό που έχει συνηθίσει ο κόσμος να βλέπει από τον Ατρόμητο. Παρότι στο πρωτάθλημα τα έχουμε κάνει… χάλια, αφού αδικούμε τους εαυτούς μας με τα λάθη που έχουμε κάνει.

»Ωστόσο, η πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου είναι μία πρόκληση και θα είναι και ανεπανάληπτη επιτυχία για την ομάδα μας. Την Τετάρτη έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, όμως και στον πρώτο αγώνα ήμασταν ανώτεροι, το σκορ θεωρώ ότι μας αδικεί και μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

»Για το δίλημμα πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου ή παραμονή στο πρωτάθλημα: «Είναι ένα μόνο παιχνίδι την Τετάρτη. Ο τελικός, αν προκριθούμε, θα διεξαχθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

»Ύστερα, από 4 μέρες έχουμε το σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, όμως έχουμε δείξει φέτος πως με τις «μεγάλες» ομάδες τα πάμε πολύ καλύτερα. Μας έχουν στοιχίσει οι απώλειες εντός έδρας. Είναι πολλά τα παιχνίδια που έχουμε προηγηθεί και δεν έχουμε κρατήσει το προβάδισμα. Στο Περιστέρι έχουμε 7 ισοπαλίες και στις 5 είχαμε το προβάδισμα μέχρι το 70′. Θέλουμε να βρούμε τη λύση σε αυτό».

Για το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες παρότι ο ΠΑΟΚ απέσπασε θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα. Η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως είναι δύσκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και έτσι πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι «50-50». Εννοείται, ότι όποια ομάδα περάσει από αυτές τις δύο θα είναι το φαβορί στον τελικό».

Η απάντηση του Μπέου…

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη σχετικά με την διαφορετική αντιμετώπιση από την Superleague στις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση:
«Απάντηση στις δηλώσεις του συμπαθέστατου κατ’ άλλα κ. Γιώργου Δώνη:

«Θεωρούμε ότι οι δηλώσεις του είναι άδικες και άσκοπες. Θα του θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα των αγώνων της Super League έχει βγει πριν από δύο μήνες. Επίσης, στον πρώτο ημιτελικό της Τετάρτης 2 Μαρτίου, ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίστηκε το Σάββατο 5 Μαρτίου με τον Πανσερραϊκό, ενώ η ομάδα του αγωνίστηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου με τον Πανιώνιο, τότε όμως δεν κάνατε καμία αναφορά. Εμείς ως μεγάλη ομάδα ούτε καν ασχοληθήκαμε, γιατί τέτοιες μικρότητες αποτελούν βιώματα μικρών ομάδων και προπονητών.Και στην τελική, αν δεν σας καλύπτουν τα παραπάνω, σας πιάσαμε κορόιδα, ας προσέχατε».

…και το αίτημα για έλεγχο ντόπινγκ

Έλεγχο ντόπινγκ στο ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ατρόμητο αλλά και στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ζήτησε με ανακοίνωση του ο Αχιλλέας Μπέος από την διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου, δηλαδή την ΕΠΟ.

Η επιστολή προς την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ:

«ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΟ

Θέμα: Διεξαγωγή ελέγχου ντόπινγκ
Κύριε Πρόεδρε,

Με δεδομένο ότι την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 διεξάγονται οι δύο αγώνες της Β’ αγωνιστικής της 7ης ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, από τους οποίους θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού, φρονούμε ότι είναι σκόπιμο και απολύτως υγιές να υποβληθούν όλες οι διαγωνιζόμενες ομάδες σε έλεγχο ντόπινγκ.

Προς τούτο ζητούμε για το δικό μας αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος, τη διεξαγωγή του ελέγχου ντόπινγκ και για τις δύο ομάδες, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να εξυπηρετηθεί και να γίνει απολύτως ευχερής ο έλεγχος του ΕΣΚΑΝ.
Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Ο Πρόεδρος

Αχιλλέας Μπέος».

Έλεγχο με αιματοληψία ζητά ο Ατρόμητος με ανακοίνωσή του

Απάντηση στον Αχιλλέα Μπέο για την πρωτοβουλία του να ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ στους αγώνες Κυπέλλου, δίνει ο Ατρόμητος, μέσω ανακοίνωσής του. Η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου, ζητά να γίνει αιμοληψία, ενώ για «τα περί ‘μικρών’ ομάδων, τις απαντήσεις θα τις δώσουμε μέσα στο γήπεδο».

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος χαιρετίζει την πρωτοβουλία του κυρίου Αχιλλέα Μπέου να ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται την Τετάρτη στους ημιτελικούς του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε.

Προτείνουμε λοιπόν ο έλεγχος ντόπινγκ για το μεταξύ μας παιχνίδι να μη πραγματοποιηθεί με τη συνήθη διαδικασία της συλλογής ούρων αλλά να γίνει με αιμοληψία. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το πράξουμε.

Όσον αφορά δε, την ανακοίνωση για τις δηλώσεις του προπονητή μας και τα περί «μικρών» ομάδων, τις απαντήσεις θα τις δώσουμε μέσα στο γήπεδο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο