«Κόψε τις δηλώσεις, απέδειξε πόσο καλός είσαι… στην επόμενη ομάδα σου»
Νέο επεισόδιο... γράφτηκε την Δευτέρα στο «διαζύγιο» του Σάκη Τσιώλη με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς μετά την συνέντευξη του Έλληνα προπονητή στα «ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου» με επικριτικές δηλώσεις κατά της πρώην ομάδας του, ο σύλλογος «απάντησε» με ανακοίνωση που προτρέπει τον Τσιώλη να σταματήσει τις δηλώσεις και να αποδείξει στον επόμενο σύλλογο που θα δουλέψει πόσο καλός τεχνικός είναι.
Κύρκος Βαγγέλης
Νέο επεισόδιο… γράφτηκε την Δευτέρα στο «διαζύγιο» του Σάκη Τσιώλη με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς μετά την συνέντευξη του Έλληνα προπονητή στα «ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου» με επικριτικές δηλώσεις κατά της πρώην ομάδας του, ο σύλλογος «απάντησε» με ανακοίνωση που προτρέπει τον Τσιώλη να σταματήσει τις δηλώσεις και να αποδείξει στον επόμενο σύλλογο που θα δουλέψει πόσο καλός τεχνικός είναι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Σάκη Τσιώλη σε πολιτική εφημερίδα των Αθηνών, στις οποίες κάνει λόγο περί αχαριστίας και στήριξη παραγόντων σε περίοδο μόνο καλών αποτελεσμάτων…
Θα του θυμίσουμε, για να μάθει και ο κόσμος, το περσινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, όταν μετά από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, με Αναγέννηση Καρδίτσας και Εθνικό Αστέρα, κατρακυλώντας μάλιστα η ομάδα από την 1η στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τότε που πραγματικά ο κ.Τσιώλης υπέβαλε την παραίτηση του. Ποιος τον στήριξε και του είπε “προχωράμε, πρώτοι θα βγούμε”; Ας αναλογιστεί λοιπόν, αν δεν τον στηρίζαμε τότε, πού θα ήταν σήμερα.
Τελικά για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. Καλά θα κάνει ο κ. Τσιώλης να σταματήσει τις δηλώσεις και να αποδείξει και στη μετα-Βόλο εποχή πόσο καλός προπονητής είναι. Εξάλλου ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός από τις επιτυχίες, του έδωσε και την ευκαιρία να διευρύνει και τις ήδη υπάρχουσες καλές σχέσεις με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Καλή τύχη κ. Τσιώλη.
Y.Γ. Τελικά τι ακριβώς ισχύει κ. Τσιώλη; Τα “τρία ευχαριστώ” ή οι δηλώσεις σας περί αχαριστίας;».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)






















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)




















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442