Βαρύτερη ποινή για Ολυμπιακό ίσως επιδιώξει ο αθλητικός εισαγγελέας
Έφεση κατά της πρωτόδικης τιμωρίας του Ολυμπιακού της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, ενδέχεται να ασκήσει ο αθλητικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, για τα επεισόδια στο ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων» το περασμένο Σάββατο. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος αναμένεται να πάρει θέση για τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έπειτα από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας την προσεχή Δευτέρα.
Έφεση κατά της πρωτόδικης τιμωρίας του Ολυμπιακού της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, ενδέχεται να ασκήσει ο αθλητικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, για τα επεισόδια στο ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων» το περασμένο Σάββατο.
Ο Ολυμπιακός έπεσε μάλλον στα μαλακά, αφού του επιβλήθηκε τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 140.000 ευρώ, γεγονός με το οποίο δυσανασχέτησε ο Ανδρέας Φάκος και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να ζητήσει τον φάκελο των επεισοδίων του ντέρμπι.
Το πιθανότερο σενάριο αν συμβεί κάτι τέτοιο είναι να επιβληθεί αυστηρότερη τιμωρία στους Ερυθρόλευκους.
Εν αναμονή δηλώσεων από τον Πιλάβιο
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος αναμένεται να πάρει θέση για τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έπειτα από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας την προσεχή Δευτέρα.
Ο κ. Πιλάβιος πρόκειται να αναφερθεί τόσο στη διαιτησία, τη βία στα γήπεδα, αλλά και τη φραστική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής.
«Με αφορμή όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα τοποθετηθώ την προσεχή Δευτέρα 28-2-2011 μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας», αναφέρει σε επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.