Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Τρίβει τα χέρια του ο Βαλβέρδε, καθώς μειώνονται οι απουσίες

Τρίβει τα χέρια του ο Βαλβέρδε, καθώς μειώνονται οι απουσίες

Στο ομαδικό πρόγραμμα των προπονήσεων, όπως αναμενόταν, μπήκε ο Ραούλ Μπράβο και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Χαμόγελα και για τον Άλμπερτ Ριέρα, που ξεκίνησε τρέξιμο.

Στο ομαδικό πρόγραμμα των προπονήσεων, όπως αναμενόταν, μπήκε ο Ραούλ Μπράβο και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Χαμόγελα και για τον Άλμπερτ Ριέρα, που ξεκίνησε τρέξιμο.

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το ματς της Κυριακής. Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Βαλβέρδε, που το μεσημέρι επέστρεψε από την Ισπανία, όπου είχε μεταβεί για προσωπικούς του λόγους.

Μετά τον γεμάτο τραυματισμούς Νοέμβριο, οι «ερυθρόλευκοι» ένας – ένας επιστρέφουν και την Τετάρτη ήταν η σειρά του Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός, που δεν έχει πάντως ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις του, έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ατρόμητο. Πιθανότατα βέβαια ο Χολέμπας θα διατηρήσει τη θέση του, αφού στο Λιμάνι δεν θέλουν να πιέσουν τον Μπράβο.

Σε ότι αφορά τον Ριέρα, ο Ισπανός ακραίος έκανε το πρόγραμμά του στο γυμναστήριο και ακολούθησε την θεραπεία του, χωρίς να βγει για τρέξιμο στο γήπεδο, όπως είχε κάνει την Τρίτη. Η επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού καθυστερεί ακόμα, καθώς εφικτός στόχος για να αγωνιστεί φαντάζει η πρεμιέρα του β’ γύρου με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη (4/1).

Σε ότι αφορά τον έτερο τραυματία, ο Γιώργος Γκαλίτσιος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο, ενώ ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησαν οι Τοροσίδης και Α. Παπαδόπουλος. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης (9/12 10:30).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο